Ieperling wint zomerzoektocht en gaat aan de haal met vakantiecheque van 1000 euro

Op donderdagavond 13 oktober werden in het statige stadhuis van Antwerpen prijzen uitgedeeld. Niemand minder dan de burgemeester zelf, Bart De Wever, had de eer om de winnaars van de zomerzoektocht van Cultuursmakers in de bloemetjes te zetten. Ook Dina Tersago was van de partij. Zij zorgde ervoor dat de deelnemers van de zoektocht onderweg leuke verhaaltjes te horen kregen wanneer ze een QR-code scanden en kwam de winnaars graag persoonlijk feliciteren. 

810 mensen namen afgelopen zomer deel aan de zoektocht. 139 formulieren werden foutloos ingevuld. Uit deze juist ingevulde formulieren werden 50 winnaars geloot. Zij werden uitgenodigd voor de officiĆ«le prijsuitreiking op het stadhuis van Antwerpen. Elke genodigde kreeg een pakket met Italiaanse lekkernijen ter waarde van 48 euro geschonken door CBG. Daarnaast werden er ter plaatse nog extra prijzen verloot. 

Marc Cornette uit Ieper kaapte de hoofdprijs weg. Hij gaat dankzij Toerisme Vlaanderen naar huis met een reischeque van 1000 euro. Maar ook de andere prijzen waren niet min. Zo zaten er onder andere hotelovernachtingen, gastronomische weekends, rondleidingen, restaurantbonnen en een sneeuw-arrangement in de prijzenmand.

Met dank aan Toerisme Vlaanderen, CBG, Stad Antwerpen, Hotel Jerom Kalmthout, Hotel Geerts Westerlo, Hotel Mardaga As, Cultuursmakers Antwerpen SurplAce en Snow World.
Ieperling wint zomerzoektocht en gaat aan de haal met vakantiecheque van 1000 euro

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x