Wandelzoektocht Antwerpen

Beeldig Antwerpen, ’t Stad in 100 beelden 

van woensdag 22 juni tot vrijdag 2 september 2022

We geven cultuurliefhebbers nog een extra reden om in de zomer van 2022 naar Antwerpen af te zakken. Met een brochure boordevol achtergrondinfo in de hand kan je met twee, met je gezin of in kleine groepjes op pad. We loodsen je langs verrassende hoekjes en plekjes, wijzen op bijzonderheden waar je anders achteloos aan voorbij zou wandelen en geven vanzelfsprekend ook historische weetjes mee, over Antwerpen en over onze vereniging natuurlijk. Al die mooie hoekjes presenteren zich in zelfs meer dan 100 beelden.

Zomaar van thuis uit de vragen invullen is niet de bedoeling en ook niet mogelijk. Met een speurdersblik vind je de antwoord op de vragen ter plekke.

Het wandeltraject is lusvormig en een vijftal kilometer lang. Reken op een halve dag om de zoektocht op een rustig tempo te doen. Starten kan op de Groenplaats (makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer) of aan het Zuiderpershuis, de locatie waar onze expo plaatsvindt.

De vragen zijn gericht op een volwassen publiek, maar in de brochure staan ook enkel leuke opdrachten voor kinderen. 


Prachtige prijzen!

De winnaar gaat naar huis met een vakantiecheque ter waarde van 1000 euro.  Daarnaast hebben we een prijzenpot ter waarde van 5000 euro (hotelovernachtingen, culinaire cheques, culturele tickets, delicatessen …) Met dank aan Toerisme Vlaanderen, CBG, Stad Antwerpen, Hotel Jerom Kalmthout, Hotel Geerts Westerlo, Hotel Mardaga As, Cultuursmakers Antwerpen Surplace en Snow World.


Deelnemen?

De brochure met uniek deelnameformulier is (vanaf startdatum) te koop voor 8 euro (leden 6 euro)

Verkooppunten: 

  • Het Zuiderpershuis
  • Het toeristisch Infopunt in het Centraal Station Antwerpen
  • Het SteenWandelzoektocht Antwerpen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x