Wandelzoektocht Antwerpen

Wandelzoektocht in Antwerpen

We gaven cultuurliefhebbers nog een extra reden om in de zomer van 2022 naar Antwerpen af te zakken. Met een brochure boordevol achtergrondinfo in de hand kon je alleen, met je gezin of in kleine groepjes op pad. Dina Tersago vertelde onderweg enkel pittige verhalen over Antwerpen. Die kon je via een QR-code in de brochure tijdens de zoektocht beluisteren. Wil je ze nog eens opnieuw beluisteren, dat kan hier:

Donderdag 13 oktober vond de prijsuitreiking van de zoektocht plaats in het statige stadhuis van Antwerpen. In de aanwezigheid van burgemeester Bart De Wever en Dina Tersago mochten we aan 50 winnaars een mooie prijs overhandigen. 24 anderen hadden nog meer geluk. De hoofdwinnaar ging naar huis met een reischeque t.w.v. 1000 euro. Andere geluksvogels sleepten een hotelovernachting, culinaire cheque of culturele tickets in de wacht.

Deze wedstrijd kon plaatsvinden dankzij Toerisme Vlaanderen, CBG, Stad Antwerpen, Hotel Jerom Kalmthout, Hotel Geerts Westerlo, Hotel Mardaga As, Cultuursmakers Antwerpen SurplAce en Snow World.

Met het succes van deze wandelzoektocht tijdens de zomer van 2022 zal Cultuursmakers Antwerpen SurPlace ook volgend jaar een nieuwe Cultuursmakers-wandelzoektocht uitwerken.
Ook onze lokale afdelingen zelf vaak (zomer)wandel- of zoektochten. Houd onze activiteitenkalender zeker in de gaten!

Nieuwe art nouveau zoektocht in 2023!

Gezien het enthousiasme van zovele deelnemers afgelopen zomer is beslist om een tweede editie te organiseren.
De zoektocht zal in 2023 opnieuw plaatsvinden in Antwerpen, o.a. rond het thema art nouveau. De periode wordt verlengd en zal lopen van 15 juni tot en met 30 september 2023. De prijs blijft even democratisch, nl. 6 euro voor leden van Cultuursmakers en 8 euro voor niet-leden.


Wandelzoektocht Antwerpen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x