Webshop

Voor onze honderdste verjaardag brengen we een aantal producten op de markt die cultuurliefhebbers kunnen kopen. 

Hou rekening met de zomersluiting van Cultuursmakers: van 21 juli tot 21 augustus 2022 worden er geen bestellingen verzonden.

Boek

Prijs Hoeveelheid

'100 jaar Trippen' info

100 jaar Trippen - De Vlaamse Toeristenbond 1922-2022

Toerisme is niet meer weg te denken uit ons leven. Van korte citytrips, over lange wereldreizen tot een weekendje aan de kust: toerisme komt in diverse geuren en kleuren.

Honderd jaar geleden was toerisme echter nog geen vanzelfsprekendheid voor het merendeel van de bevolking, en al zeker niet in het Nederlands. De Vlaamse Toeristenbond (VTB) bracht hier mee verandering in. De ‘vereniging die haar volk leerde reizen’ groeide in de twintigste eeuw uit tot een van de belangrijkste cultuurtoeristische verenigingen in België, en hielp zo de Vlaamse burger transformeren tot een toerist.

100 jaar trippen analyseert deze veranderingen, en graaft dieper in de complexe geschiedenis van de VTB. De VTB was immers meer dan alleen een ‘toeristenbond’. Zijn invloed reikte tot in het kleinste Vlaamse dorpje. Gaande van natuurbescherming, over de aanleg van wandel- en fietspaden, tot het aanwakkeren van een Vlaamse (nationale) identiteit, 100 jaar trippen presenteert de rijke en diverse geschiedenis van de VTB, en toont hoe de vereniging ons al een eeuw lang aan het trippen brengt.

De prijs is inclusief verzendingskosten.

close

€ 29.95 /stuk

Post

Prijs Hoeveelheid

Set postkaarten info

Set van 5 postkaarten met op elk van hen een historische foto van '100 jaar VTB'.

Set van 5 postkaarten met op de voorkant telkens een historische foto van '100 jaar VTB' en op de achterkant beschrijfbare witruimte en plaats voor gegevens ontvanger. De prijs is inclusief verzending.

close

€ 3 /set

Postzegels info

5 postzegels met foto's uit de oude doos

100 jaar VTB/ 100 jaar cultuurtoerisme leverde een bijzonder rijk archief op. We selecteerden 5 bijzondere foto's en lieten er postzegels van maken. Een set van 5 postzegels kost 8,5 euro (inclusief verzendingskosten). Deze postzegels kan je gebruiken voor non-prior verzendingen.

close

€ 8.5 /set

vel

Postkaart met afgestempelde zegel info

Postkaart met afgestempelde postzegel - afgestempeld op 29 januari 2022 (exact op onze honderdste verjaardag)

Wie graag een afgestempelde postzegel heeft, kan voor 4 euro (inclusief verzending) een postkaart kopen met een zegel die op 29 januari 2022, exact op de honderdste verjaardag van Cultuursmakers, werd afgestempeld.

close

€ 3 /stuk

Kalender

Prijs Hoeveelheid

Scheurkalender info

Elke dag van 2022 een cultureel weetje, een niet-te-missen tip of een foto uit de oude doos in de vorm van een scheurkalender.

Deze scheurkalender is een leuk hebbeding die elke dag voor een lach zorgt in de huiskamer waar hij hangt. Culturele hoogtepunten, historische weetjes, humoristische quotes en foto's uit de oude doos komen allemaal aan bod. Klein weetje: de kalender startte pas op 29 januari 2022, exact op de honderdste verjaardag van Cultuursmakers. 

Je betaalt voor deze kalender 10 euro (inclusief verzendingskosten).

close

€ 10 /euro

  • {{ error_message }}
  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

Webshop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x